Home > Support > Used Car Controller

Used Car Controller

Welkom bij de supportdiensten van Vinacles voor Used Car Controller. Ons Team staat altijd klaar om u te helpen bij al uw vragen en uitdagingen met betrekking tot Used Car Controller. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van een abonnement of hoe de bedrijfsvoorraad wordt beheert, wij zijn hier om u te ondersteunen. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met ons supportteam. Samen zorgen we voor een snelle en soepele oplossing.

 

Veelgestelde vragen

Virtuele fotostudio

Wat is de virtuele fotostudio?

De Virtuele Fotostudio is gebaseerd op AI (Artificial Intelligence) technologie. De gehele compositie van de foto, inclusief fotohoek wordt door deze AI technologie beoordeeld. Denk daarbij aan het vaststellen van de horizon, fotohoek en afstand tot het voertuig. Op basis van deze analyse wordt vervolgens de ondergrond en de achtergrond vervangen met die van de gekozen Virtuele Fotostudio. Ook wordt de afstand van de fotograaf tot het voertuig virtueel gelijk getrokken voor alle gepresenteerde auto’s. Aanvullend kan de Used Car Controller gebruiker geautomatiseerd een passende layer toevoegen.

Hoe bepaal ik wanneer de virtuele fotostudio wordt toegepast?
Hoe stel ik een achtergrond layer in?
Hoe werkt de virtuele fotostudio?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via 085-0653770 of per e-mail ucc@vinacles.com

Contact
Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan