Home > Support > 2Drive

2Drive

Welkom bij de supportdiensten van Vinacles voor 2Drive. Ons Team staat altijd klaar om u te helpen bij al uw vragen en uitdagingen met betrekking tot 2Drive. Of u nu hulp nodig heeft bij het voertuigmanagement of de aftersales module van 2Drive, wij zijn hier om u te ondersteunen. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met ons supportteam. Samen zorgen we voor een snelle en soepele oplossing.

 

Veelgestelde vragen

2Drive

Bij aanmaken nieuw voertuig komt geen chassisnummer in beeld

Regelgeving heeft bepaalt, als het chassisnummer niet zelf verkregen is, dat deze niet getoond of verstrekt mag worden. Op het moment dat in 2Drive een werkorder wordt gemaakt zal het chassisnummer op de werkorder komen te staan. De reden is hier dat het voertuig dan onderhanden is.

Kan 2Drive ook op een mobiele telefoon gebruikt worden

2Drive is niet geschikt om gebruikt te worden op een mobiele telefoon. Het systeem is geschikt om gebruikt te worden op een tablet, laptop of pc.

Kan er gebruik gemaakt worden van de planning zonder eerst een werkorder te maken met daarop tijd?

Binnen 2Drive is er voor gekozen dat er gewerkt wordt vanuit een werkorder. Vandaar uit wordt ook gepland. Om gebruik te maken van de planning zal het systeem moeten weten op hoeveel tijd gerekend moet worden. Op basis daarvan kan de planning met suggesties naar voren komen wanneer er tijd is om deze werkzaamheden in te plannen.

Mag een monteur ook zelf onderdelen op een werkorder plaatsen?

2Drive is gebaseerd op rollen en rechten. Afhankelijk van de ingestelde rechten binnen een rol kan dit ingeregeld worden.

De grossier waar ik onderdelen bij bestel staat niet in de lijst

2Drive blijft in ontwikkeling. Staat een grossier niet in de lijst, dan kan dit doorgegeven worden aan de support afdeling van 2Drive. De wens zal dan doorgezet worden en bekeken worden of het mogelijk is een koppeling met de betreffende grossier te maken.

Hoe veilig is mijn data als het in de Cloud staat?

Het klinkt als een open deur, maar de data is veilig. De data staat in een serverpark waar meerdere veiligheden zijn ingebouwd om de data te beschermen. Behalve de licentiehouder kan niemand in de data komen. Ook wij als Vinacles kunnen de data niet bekijken/gebruiken.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via 085-0653770 of per e-mail 2drive@vinacles.com

Contact
Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan