Home > Support > Support

Support

Welkom bij de supportdiensten van Vinacles powered by A2SP voor RDW-diensten! Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij al uw vragen en uitdagingen met betrekking tot RDW-diensten. Of u nu hulp nodig heeft bij het aanvragen van een tellerrapport of uw voertuig wilt registreren, wij zijn hier om u te ondersteunen. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met ons supportteam. Samen zorgen we voor een snelle en soepele oplossing.

 

Veelgestelde vragen

A2SP installatie RDW Certificaat

Gebruik RDW certificaat in MS Edge

Bij gebruik van RDW diensten inloggen via browser MS Edge kan er een foutmelding komen dat de pagina niet kan worden weergegeven. Dit komt omdat (alléén in MS Edge) bij de pop-up waarin het RDW certificaat wordt weergegeven 1x extra moet worden geklikt.

En daarna op ‘ok’ moet worden geklikt.

Dit is in Google Chrome niet het geval, hier kunt u meteen op ‘ok’ klikken.

Verklaring RDW foutmeldingen

RDW 023: Tenaamstellen met de papieren kentekendocumenten niet meer toegestaan

Het is niet toegestaan om met een papieren kenteken het voertuig tenaam te stellen, er is een (nieuwer) Kentekencard/Tijdelijk documentnummer met Tenaamstellingscodes aanwezig.

RDW 40: Aanmelding niet geaccepteerd; overschr. code mag niet gelijk zijn aan 'L'

Voertuig staat nog geregistreerd bij Financierings- of Leasemaatschappij. Neem contact op met deze partij zodat zij dit voertuig uit de Registratie Tenaamstelling Leasemaatschappijen (RTL) kunnen halen. Hierna kan het voertuig alsnog tenaam gesteld worden.

RDW 40: Maximale lengte van het attribuut is overschreden

Bij invoeren van een Export (via ED of OREH) mogen er geen leestekens als punten, komma’s of streepjes worden ingetypt. Indien u bovengenoemde melding ontvangt kunt u deze verwijderen en vervangen door een spatie.

RDW 343: Status en eenheid niet tegelijk invullen

Aangezien Tellerstand een verplicht veld is bij RDW transacties, voldoet het invoeren van ‘0’ niet aangezien dat geen geldige Tellerstand is. Alleen een Tellerstand van 1 of hoger wordt geaccepteerd.

Teamviewer nodig?

Link om teamviewer te installeren

Soms is het handig dat onze Servicedesk Teamviewer gebruikt om uw computer over te nemen als er problemen zijn met de weergave van RDW diensten via A2SP. Onderstaand de link om Teamviewer (indien nog niet bij u aanwezig op de computer) 1-malig te installeren:

Teamviewer downloaden

 

Documentatie

RDW handleidingen:

Handleiding RDW Tenaamstellen Voertuig

Handleiding informatie RDW diensten en technische informatie

Voor meer technische informatie RDW verwijzen wij u naar A2SP:

RDW API

Voertuig info API

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de RDW diensten? Neem contact met ons op via één van onze adviseurs via 085-0653770 of per e-mail rdw@vinacles.com

Contact
Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan