Home > Over Vinacles

De service
provider voor de voertuigbranche

Waarom over ons? Bij Vinacles staat alles in het teken van uw bedrijf en de bijbehorende processen. Bij Vinacles willen we u graag ontzorgen! We bieden alle benodigde diensten, producten en data aan op één platform, voor de totale automotive branche.

Over Vinacles


Beeldmerk
Alles op één platform

Vinacles biedt alles wat de automotive branche nodig heeft op één platform aan.

Beeldmerk
Betrouwbaar en veilig

Door het gebruik van veilige applicaties en inlog mogelijkheden zijn uw gegevens veilig bij ons.

Beeldmerk
We staan altijd voor u klaar

Onze helpdesk staat altijd voor u klaar om u verder te helpen en het beantwoorden van de vragen.

Benieuwd naar onze diensten?
Over Vinacles

Het ontstaan
van Vinacles

Vinacles is opgericht in oktober 2022 en bestaat uit een vijftal gerenommeerde organisaties. Op dit moment hebben wij een team van 60 medewerkers. Vinacles is ontstaan vanuit de gedachten om de krachten te bundelen van de verschillende organisaties. Dit met als doel een compleet platform aan te bieden binnen de branche. Wellicht ben u al eerder in aanraking geweest met één van de onderstaande organisaties die nu samen Vinacles vormen.

A2SP
A2SP is opgericht in 1999. Binnen Vinacles vindt u van A2SP zowel RDW informatie als de applicatieserviceprovider terug binnen onze diensten.

Mivar Group
Mivar is net als A2SP opgericht in 1999. Wellicht kent u Mivar als de uitgever van de workflowsystemen. Deze workflows gaan door onder de naam 2Drive, voorheen Driver, en 2Quote en 2Check voorheen samen MiCheck.

VDC
VDC opgericht in 2008. De expertise van VDC, binnen de import en export rondom voertuigen, vindt u terug binnen Vinacles middels de RegistratieXpert en haar facility center Weeze. Daarmee voorzien wij vanuit Vinacles in al uw Import en Export behoeften.

Vinacles Data International
Binnen de diensten van Vinacles vindt u ook Vinacles Data International terug. Deze organisatie is als CarTalk opgericht in 2018 en is leverancier van een grote diversiteit aan voertuig en statistische data.

GoRemarketing
De diensten op het gebied van occasionverkoop hebben we ook in huis bij Vinacles. U vindt hierin de diensten terug van GoRemarketing. Opgericht in 2009 en uitgever van Used Car Controller (UCC), Marketview en Car Service Plan ter ondersteuning van occasionverkoop.

Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan