Home > Nieuws > A2SP, Mivar, CarTalk en VDC bundelen hun krachten en gaan door onder de naam Vinacles!

A2SP, Mivar, CarTalk en VDC bundelen hun krachten en gaan door onder de naam Vinacles!

24 oktober 2022

Vrijdag 7 oktober j.l. werd in de Fabrique in Utrecht de nieuwe naam feestelijk gelanceerd. De bedrijven A2SP, Mivar, CarTalk en VDC bundelen hun krachten en gaan verder onder de nieuwe naam Vinacles.

“We hebben een geweldige aftrap gehad met de lancering van ons nieuwe merk en zijn ons ervan bewust dat dit bepaalde verwachtingen met zich meebrengt. Onze bedrijven en dienstverlening zijn complementair aan elkaar dus was dit voor ons een logische stap. Alles onderbrengen in één platform met een nieuwe naam met de blik gericht op de toekomst. Wij faciliteren alle bedrijven die in welke vorm dan ook met voertuigen in aanraking komen en dat gaan we met Cartalk data, garagemanagementsysteem 2Drive(voorheen Driver) en Lease en Fleet applicaties 2Check en 2Quote ook internationaal doen ”, zegt Maarten Slagtveld, CEO.

Sinds 1999 heeft de groep een gestage groei doorgemaakt door diverse overnames, waaronder die van MivarGroup en VDC. De oorsprong van dit samenvoegingsidee lag in de wens om de kennis en applicaties van de verschillende organisaties te bundelen, met als doel een allesomvattend platform te creëren in de automotive sector en daarmee de klant volledig te ontzorgen.

Bundelen van expertises
Vinacles is ontstaan door het bundelen van diverse expertises, wat ons in staat stelt om bij Vinacles een breed scala aan expertise in huis te hebben, waarbij de klant en de voertuigreis centraal staan. Hierdoor is het niet langer nodig voor de klant om met 3 of 4 afzonderlijke applicaties te werken. Zodra we toegang hebben tot informatie over het voertuig, kunnen we deze op allerlei manieren aanvullen en het proces effectief ondersteunen met onze applicaties. Of het nu gaat om RDW-diensten, import- of exportondersteuning, workflowbeheersystemen, occasion remarketing of voertuiggegevens voor diverse belanghebbenden, zoals garagebedrijven, leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, onderdelenleveranciers en adviesbureaus, Vinacles biedt de oplossing.

Wie is Vinacles?
De naam Vinacles staat voor VIN van VIN-nummer (Vehicle identification nummer) en vehicles. Oftewel Vinacles en hierdoor Vehicles Indentified.

“Vinacles is het platform waarop we onze producten en combinaties gaan vormgeven”, zegt Maarten Slagtveld

Wij richten ons op voertuigen aan het begin – midden – en einde van alle denkbare diensten. Een nieuw en gedurfd merk en een nieuwe digitale omgeving.

Kernwaarden
Om de sterke groei van de afgelopen jaren extra kracht te geven werken wij volgens onze kernwaarden: Ondernemend, Creatief, Verbinden, Oplossingsgericht en Nieuwsgierig.

Wij zijn ervaren automotive-experts en innovatieve professionals die de branche bedient met voertuiggegevens, applicaties en alles wat met het voertuig te maken heeft.

Wil je meer weten over de diensten van Vinacles? Neem dan contact met ons op.

Delen

Alles over Vinacles en wat wij bieden

Laten we een afspraak maken.
We drinken graag een kop koffie samen!
Savannahweg 8
3542 AW Utrecht
085-0653770
info@vinacles.com

Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan