Home > Nieuws > A2SP, Mivar, CarTalk en VDC bundelen hun krachten!

A2SP, Mivar, CarTalk en VDC bundelen hun krachten!

Door Vinacles
Geüpload 24 oktober 2022
Nieuws

A2SP, Mivar, CarTalk en VDC bundelen hun krachten en gaan verder onder de naam Vinacles!

Vrijdag 7 oktober j.l. werd in de Fabrique in Utrecht de nieuwe naam feestelijk gelanceerd. De bedrijven A2SP, Mivar, CarTalk en VDC bundelen hun krachten en gaan verder onder de naam Vinacles.

“We hebben een geweldige aftrap gehad met de lancering van ons nieuwe merk en zijn ons ervan bewust dat dit bepaalde verwachtingen met zich meebrengt. Onze bedrijven en dienstverlening zijn complementair aan elkaar dus was dit voor ons een logische stap. Alles onderbrengen in één platform met een nieuwe naam met de blik gericht op de toekomst. Wij faciliteren alle bedrijven die in welke vorm dan ook met voertuigen in aanraking komen en dat gaan we met Cartalk data, garagemanagementsysteem 2Drive(voorheen Driver) en Lease en Fleet applicaties 2Check en 2Quote ook internationaal doen ”, zegt Maarten Slagtveld, CEO.

Sinds 1999 is de groep gegroeid door verschillende overnames waaronder MivarGroup en VDC. Het idee achter de samenvoeging is ontstaan vanuit de gedachten om de kennis en applicaties te bundelen van de verschillende organisaties. Dit met als doel een compleet platform aan te bieden binnen de Automotive en de klant compleet te ontzorgen.

Bundelen van expertises
Het ontstaan van Vinacles is gebaseerd op het bundelen van verschillende expertises. Hiermee zorgen we dat we bij Vinacles alle expertises in huis hebben waarbij de klant en de reis van het voertuig centraal staan. Dit maakt dat de klant niet in 3 of 4 aparte applicaties tegelijk hoeft te werken. Zodra wij het voertuig in beeld hebben, zijn we in staat de informatie op alle mogelijke manieren aan te vullen en het proces in onze applicaties op adequate wijze te ondersteunen. Of het nu gaat om RDW-dienstverlening, Import of Export ondersteuning, Workflow Management systemen, Occasion Remarketing en Voertuigdata voor alle partijen waaronder garagebedrijven, Leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, onderdelenleveranciers en consultancybureaus.

Wie is Vinacles?
De naam Vinacles staat voor VIN van VIN-nummer (Vehicle identification nummer) en vehicles. Oftewel Vinacles en hierdoor Vehicles Indentified.

“Vinacles is het platform waarop we onze producten en combinaties gaan vormgeven”, zegt Maarten Slagtveld

Wij richten ons op voertuigen aan het begin – midden – en einde van alle denkbare diensten. Een nieuw en gedurfd merk en een nieuwe digitale omgeving.

Kernwaarden
Om de sterke groei van de afgelopen jaren extra kracht te geven werken wij volgens onze kernwaarden: Ondernemend, Creatief, Verbinden, Oplossingsgericht en Nieuwsgierig.

Wij zijn ervaren automotive-experts en innovatieve professionals die de branche bedient met voertuiggegevens, applicaties en alles wat met het voertuig te maken heeft.

 

 

Contact

Alles over Vinacles en wat wij bieden

Wilt u graag verder kennismaken? Laten we een afspraak maken en we drinken graag een kop koffie samen!

Bekijk hier ook onze filmpjes:
Lancering 7-10-2022
Wie is Vinacles

En volg ons op onze Socials:
Facebook  Vinacles – Facebook
LinkedIn Vinacles| LinkedIn

Contact
Delen

Ander nieuws

Actua en Vinacles werken samen!
Lees bericht
Samenwerking AutoFirst – Vinacles
Lees bericht
Samenwerking VASS Nederland & Vinacles
Samenwerking VASS Nederland & Vinacles
Lees bericht
Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Vraag onze 2Drive brochure aan
X
Vraag onze 2Drive brochure aan