Home > Nieuws > Vinacles versterkt import & export team met ervaren specialist Jennifer Kniest-Van Bork

Vinacles versterkt import & export team met ervaren specialist Jennifer Kniest-Van Bork

5 december 2023

Vinacles verwelkomt met trots Jennifer Kniest-Van Bork als de nieuwste aanwinst in het team. Met meer dan 13 jaar aan kennis en ervaring in de import & export sector, brengt Jennifer een waardevolle expertise met zich mee die de dienstverlening van Vinacles verder zal professionaliseren.

Paul Greijn, manager Sales & Marketing van Vinacles, deelt zijn enthousiasme over deze uitbreiding van het team. “De komst van Jennifer is een belangrijke impuls voor onze import & export dienstverlening, haar uitgebreide ervaring en vaardigheden maken haar een waardevolle aanvulling op ons team. We zijn ervan overtuigd dat haar bijdrage niet alleen onze klanten ten goede zal komen, maar ook Vinacles zal helpen om verdere stappen te zetten in de ontwikkeling van onze dienstverlening.”

In haar nieuwe rol gaat Jennifer vanuit inside sales onze klanten ondersteunen nu Vinacles het import & export productportfolio heeft geoptimaliseerd met de Vinacles webshop en de nieuwe ontwikkelingen in de RegistratieXpert.

Het gehele team van Vinacles kijkt uit naar de samenwerking met Jennifer en is ervan overtuigd dat haar komst zal bijdragen aan het succes en de groei van het bedrijf.

Wil jij ook onderdeel worden van ons groeiende Vinacles team, check onze vacatures op onze werken bij pagina.

Delen

Alles over Vinacles en wat wij bieden

Laten we een afspraak maken.
We drinken graag een kop koffie samen!
Savannahweg 8
3542 AW Utrecht
085-0653770
info@vinacles.com

Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan