Home > Nieuws > Actua en Vinacles samenwerking om de diensten verder te versterken

Actua en Vinacles samenwerking om de diensten verder te versterken

1 augustus 2023

Actua en Vinacles hebben de krachten gebundeld en zijn een partnerschap aangegaan om hun diensten te versterken.

Door de samenwerking tussen Actua en Vinacles kunnen we onze diensten naar een hoger niveau tillen. Met de op maat geselecteerde voertuigdata die we van Vinacles ontvangen, kunnen we onze diensten nog beter afstemmen op de behoeften van onze klanten. Hierdoor zijn we in staat om nauwkeurigere lease- en verzekeringsoplossingen te bieden en een meer gepersonaliseerde ervaring te creëren voor onze klanten.

Wij geloven sterk in de kracht van onze samenwerking, waarbij de expertise van Actua en de geavanceerde dataproducten van Vinacles samenkomen om meer waarde te bieden aan onze klanten in de automotive-industrie. Ons doel is om uitstekende diensten te leveren met behulp van de meest relevante en actuele voertuigdata, waardoor onze klanten optimaal worden ondersteund bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Over Vinacles
Vinacles is opgericht in oktober 2022 en bestaat uit een vijftal gerenommeerde organisaties A2SP, Mivar, CarTalk, VDC en UCC.

Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw Automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Door middel van de verschillende applicaties en diensten faciliteert Vinacles in de complete optimalisatie van uw bedrijfsproces op één platform.

Vinacles is ontstaan vanuit de gedachte om de krachten van de verschillende organisaties te bundelen. Dit met als doel een compleet platform aan te bieden binnen de branche.

Als u meer wilt weten over onze diensten en hoe we kunnen bijdragen aan uw specifieke behoeften, kunt u contact met ons opnemen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw bedrijf.

Voor meer informatie over dit bericht:
Actua Nederland
Raymond Peters
Actua
010-4477114
r.peters@actua.org

Vinacles
Ernst-Jan Bakker
Commercieel Manager CarTalk Data
06-82386812
ernst-jan.bakker@vinacles.com

Delen

Alles over Vinacles en wat wij bieden

Laten we een afspraak maken.
We drinken graag een kop koffie samen!
Savannahweg 8
3542 AW Utrecht
085-0653770
info@vinacles.com

Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan