Home > Nieuws > Actua en Vinacles werken samen!

Actua en Vinacles werken samen!

Door Vinacles
Geüpload 1 augustus 2023
Nieuws

Actua en Vinacles hebben de handen in een geslagen en zijn een samenwerking aan gegaan om elkaars diensten te versterken.
Actua is een toonaangevend bedrijf met expertise in lease en verzekeringen. Door de samenwerking met Vinacles zijn we nu in staat om onze diensten verder te versterken. Met de op maat geselecteerde voertuigdata die we van Vinacles ontvangen, kunnen we onze diensten nog beter afstemmen op de behoeften van onze klanten. Dit stelt ons in staat om nauwkeurigere lease- en verzekeringsoplossingen aan te bieden en een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden aan onze klanten.
We geloven dat de combinatie van de expertise van Actua en de geavanceerde dataproducten van Vinacles ons in staat stelt om nog meer waarde te bieden aan onze klanten in de automotive-industrie.
We streven ernaar om uitstekende diensten te leveren met behulp van de meest relevante en up-to-date voertuigdata zodat onze klanten optimaal worden ondersteund bij het maken van weloverwogen beslissingen.

Over Vinacles
Vinacles is opgericht in oktober 2022 en bestaat uit een vijftal gerenommeerde organisaties A2SP, Mivar, CarTalk, VDC en UCC.
Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw Automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Door middel van de verschillende applicaties en diensten faciliteert Vinacles in de complete optimalisatie van uw bedrijfsproces op één platform. Denk hierbij aan RDW-diensten, Occasionmanager en onderhoudsabonnementen, Voertuigdata, Import- en export en Garagemanagementsystemen, het compleet nieuw ontwikkelde 2Drive cloud platform dat al gekoppeld is aan ruim 300 grossiers.

Vinacles is ontstaan vanuit de gedachte om de krachten van de verschillende organisaties te bundelen. Dit met als doel een compleet platform aan te bieden binnen de branche.
Als u meer wilt weten over onze diensten en hoe we kunnen bijdragen aan uw specifieke behoeften, kunt u contact met ons opnemen via onze website of via onze verkoopafdeling. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw bedrijf.

Voor meer informatie over dit bericht:

Namens Actua Nederland:
Raymond Peters
Actua
010-4477114
r.peters@actua.org

Namens Vinacles:
Ernst-Jan Bakker
Commercieel Manager CarTalk Data
06-82386812
ernst-jan.bakker@vinacles.com

Contact

Alles over Vinacles en wat wij bieden

Wilt u graag verder kennismaken? Laten we een afspraak maken en we drinken graag een kop koffie samen!

Bekijk hier ook onze filmpjes:
Wie is Vinacles
Lancering 7-10-2022

En volg ons op onze Socials:
Facebook  Vinacles – Facebook
LinkedIn Vinacles| LinkedIn

Contact
Delen

Ander nieuws

Samenwerking AutoFirst – Vinacles
Lees bericht
Samenwerking VASS Nederland & Vinacles
Samenwerking VASS Nederland & Vinacles
Lees bericht
Vinacles Support
De Vinacles supportpagina is live!
Lees bericht
Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Vraag onze 2Drive brochure aan
X
Vraag onze 2Drive brochure aan