Home > Nieuws > Lancering van Vinacles Shop biedt gunstige tarieven voor Nederlandse autobedrijven, dealers en handelaren

Lancering van Vinacles Shop biedt gunstige tarieven voor Nederlandse autobedrijven, dealers en handelaren

18 oktober 2023

Nederland – Vinacles, de speler in de automotive, kondigt met trots de lancering van de nieuwe online shop aan. De Vinacles Shop biedt een breed scala aan essentiële producten voor autobedrijven, dealers en handelaren in Nederland, en presenteert aantrekkelijke tarieven voor deze benodigdheden.

Vinacles Shop
Met de Vinacles Shop wordt de inkoop van cruciale producten voor de automotive een fluitje van een cent. Deze online winkel biedt eenvoudige en snelle transacties voor producten die van groot belang zijn voor de bedrijfsvoering van autobedrijven. Of het nu gaat om Oostenrijkse Transitoplaten, CVO-documenten (Certificaat van Overeenstemming) of Groene kaarten, Vinacles heeft deze producten vanaf vandaag beschikbaar in de Vinacles Shop.

Producten die Vinacles tegen super scherpe tarieven aanbiedt, zijn onder andere:

  • Oostenrijkse Transitoplaten vanaf €345,-
  • CVO-documenten voor het scherpe tarief van €14,95
  • Groene kaarten die beschikbaar zijn vanaf €55,-

Bovendien kunnen bedrijven vertrouwen op een vlotte en efficiënte aankoopervaring bij Vinacles, door bijvoorbeeld het downloaden van documenten die u vervolgens direct kunt uitprinten.

Flexibel abonnementsmodel
Voor bedrijven die regelmatig meer transacties nodig hebben, zijn er diverse abonnementsopties beschikbaar. Deze abonnementen bieden extra voordelen en ze worden aangeboden binnen de gebruiksvriendelijke RegistratieXpert van Vinacles.

Vinacles nodigt alle autobedrijven, dealers en handelaren in Nederland uit om de nieuwe Vinacles Shop te ontdekken en te profiteren van de voordelige tarieven en gebruiksgemak die de Vinacles shop te bieden heeft.

Ga vandaag nog naar de Vinacles website om meer te weten te komen en te profiteren van deze nieuwe mogelijkheid. https://shop.vinacles.com/nl

Contact
Meer weten over de Vinacles Shop?
Tel: 085-0653770
sales@vinacles.com

Delen

Alles over Vinacles en wat wij bieden

Laten we een afspraak maken.
We drinken graag een kop koffie samen!
Savannahweg 8
3542 AW Utrecht
085-0653770
info@vinacles.com

Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan