Home > Nieuws > Vinacles en GTMotive.nl brengen een Vin-gedreven oplossing voor schade-calculaties!

Vinacles en GTMotive.nl brengen een Vin-gedreven oplossing voor schade-calculaties!

12 november 2022

Vinacles en GTMotive.nl lanceren samen een volledig Vin gedreven oplossing voor schadecalculaties

Strategisch past de samenwerking naadloos in de opzet die Vinacles heeft gekozen om alle diensten rondom de auto vanuit het Vin/kenteken (identificatie) te bieden die bijdragen aan het resultaat van de ondernemer.

Maarten Slagtveld, Managing Director van Vinacles: “Het ontbrak ons aan een oplossing voor schadecalculaties rondom en dieper in de auto. Dat was nog niet zo eenvoudig want onze eisen waren hoog, de hoogst haalbare gebruikersvriendelijkheid onder een knop en alle calculaties op de Vin identificatie. En dat ook nog volledig geïntegreerd in onze diensten voor een optimale gebruikers ervaring.”

“Wij zijn dan ook trots op de samenwerking met GT Motive, want hun calculatie systeem, genaamd GT Estimate, is uniek in zijn soort en makkelijk in gebruik. Het is volledig op OEM informatie gebaseerd, met actuele onderdeelnummers en prijzen, en een merkendekking van ca 92%. Hiermee bieden wij onze klanten een zeer betrouwbare en volledig geïntegreerde applicatie op basis van het VIN en/of kenteken, voor alle calculaties op glas- en schadeherstel. En dat alles onder 1 knop! Voor het universeel autobedrijf en Multi merkdealer een schot in de roos.”

Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de GT Estimate schadecalculatietool en een korte digitale instructie, is deze nu toegankelijk voor een veel breder klantenbestand. Het gedetailleerde rapport kan volledig worden aangepast, zowel digitaal als in print, via het Vinacles-platform. Hierdoor maken diverse internationale verzekeraars en schadeherstellers regelmatig gebruik van deze applicatie.

De eerste aansluitingen in Nederland zijn een feit en de reacties zijn zeer positief te noemen.
Met name het gebruiksgemak, kwaliteit en snelheid van de applicatie zijn voor de gebruikers een belangrijk pluspunt.

Johan van den Brink van Automobielbedrijf van Brink (Arnhem): “Het maakt het nu mogelijk om een volledige schadecalculatie te maken als autobedrijf conform OE specificaties. Na een korte uitleg kon ik direct aan de slag. Het systeem is snel en gebruiksvriendelijk”

Voor meer informatie over dit bericht:
Vinacles
Maarten Slagtveld
maarten.slagtveld@vinacles.com

GT Motive NL
Cees Klaassen
ceesK@Gtmotive.nl

Indien u meteen een afspraak wil plannen kunt u contact opnemen met:
Rene@vinacles.com of dick@vinacles.com 

Delen

Alles over Vinacles en wat wij bieden

Laten we een afspraak maken.
We drinken graag een kop koffie samen!
Savannahweg 8
3542 AW Utrecht
085-0653770
info@vinacles.com

Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan