Home > Nieuws > Samenwerking AutoFirst – Vinacles

Samenwerking AutoFirst – Vinacles

Door Vinacles
Geüpload 10 juli 2023
Nieuws

Stichting AutoFirst Nederland en Vinacles gaan een meerjarige samenwerking aan. Voor de deelnemende autobedrijven binnen het AutoFirst netwerk biedt deze samenwerking aanvullende voordelen op het gebied van RDW transacties en het occasionbeheersysteem UCC.

Landelijk Formulemanager Rogier Roet van AutoFirst Nederland licht de samenwerking toe; “A2SP (onderdeel van Vinacles) wordt bij enkele vooraanstaande AutoFirst ondernemers hoog gewaardeerd als RDW-dienstverlener. Dat heeft, samen met een concrete besparing in geld, de basis gelegd voor Stichting AutoFirst Nederland om een centrale overeenkomst aan te gaan met Vinacles. Alle AutoFirst ondernemers kunnen nu profiteren van de diverse voordelen op het gebied van RDW transacties, zoals APK afmelden en daarnaast de brede mogelijkheden die het occasionbeheersysteem UCC hun kan bieden”.
René Smid, Key Accountmanager bij Vinacles vult aan; “We zijn trots dat we het vertrouwen hebben gekregen van AutoFirst Nederland en hiermee voor alle ondernemers en Stichting AutoFirst Nederland het nodige gemak en inkoopvoordeel kunnen bieden”.

Over AutoFirst

AutoFirst bestaat dit jaar 20 jaar en is een marketinggerichte full service werkplaatsconcept. De formule biedt BOVAG kwaliteit, maar is ook warm, toegankelijk en service gericht. AutoFirst versterkt het ondernemerschap van de bij haar aangesloten garagebedrijven, zonder dat deze hun identiteit verliezen en blinkt uit in het daadwerkelijk uitvoeren van lokale marketing. De technici van AutoFirst garagebedrijven zijn opgeleid om aan elke auto te werken, ook aan EV of PHEV. AutoFirst is een van de snelst groeiende formules met maar liefst 166 zeer tevreden deelnemers (8,7 in BOVAG ROSA), waaronder twee genomineerden voor BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2023.

Over Vinacles

Is opgericht in oktober 2022 en bestaat uit een viertal gerenommeerde organisaties A2SP, Mivar, CarTalk en VDC.
Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw Automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Door middel van de verschillende applicaties en diensten faciliteert Vinacles in de complete optimalisatie van uw bedrijfsproces op één platform. Denk hierbij aan RDW-diensten, adverteren van voertuigen en onderhoudsabonnementen, voertuigdata, import- en export en garagemanagementsystemen, onder andere 2Drive dat al gekoppeld is aan een ruim 300 grossiers.
Vinacles is ontstaan vanuit de gedachte om de krachten van de verschillende organisaties te bundelen. Dit met als doel een compleet platform aan te bieden binnen de branche.

Voor meer informatie over dit bericht:

Namens AutoFirst Nederland:

Rogier Roet

Landelijk Formulemanager

06-26611999

rogier.roet@AutoFirst-nederland.nl

En

Namens Vinacles:

Paul Greijn

Manager Sales & Marketing

06-25124864

paul.greijn@vinacles.nl

Contact

Alles over Vinacles en wat wij bieden

Wilt u graag verder kennismaken? Laten we een afspraak maken en we drinken graag een kop koffie samen!

Bekijk hier ook onze filmpjes:

Wie is Vinacles
Lancering 7-10-2022

En volg ons op onze Socials:

Facebook  Vinacles – Facebook
LinkedIn Vinacles| LinkedIn

Contact
Delen

Ander nieuws

Actua en Vinacles werken samen!
Lees bericht
Samenwerking VASS Nederland & Vinacles
Samenwerking VASS Nederland & Vinacles
Lees bericht
Vinacles Support
De Vinacles supportpagina is live!
Lees bericht
Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Vraag onze 2Drive brochure aan
X
Vraag onze 2Drive brochure aan