Home > Nieuws > AutoFirst Nederland en Vinacles: Samenwerking voordeel!

AutoFirst Nederland en Vinacles: Samenwerking voordeel!

10 juli 2023

AutoFirst Nederland en Vinacles hebben een langdurige samenwerking aangekondigd. Deze samenwerking biedt de deelnemende autobedrijven in het AutoFirst-netwerk extra voordelen op het gebied van RDW-transacties en het occasionbeheersysteem UCC.

Landelijk Formulemanager Rogier Roet van AutoFirst Nederland licht de samenwerking toe; “A2SP (onderdeel van Vinacles) wordt bij enkele vooraanstaande AutoFirst ondernemers hoog gewaardeerd als RDW-dienstverlener. Dat heeft, samen met een concrete besparing in geld, de basis gelegd voor Stichting AutoFirst Nederland om een centrale overeenkomst aan te gaan met Vinacles. Alle AutoFirst ondernemers kunnen nu profiteren van de diverse voordelen op het gebied van RDW transacties, zoals APK afmelden en daarnaast de brede mogelijkheden die het occasionbeheersysteem UCC hun kan bieden”.

René Smid, Key Accountmanager bij Vinacles vult aan; “We zijn trots dat we het vertrouwen hebben gekregen van AutoFirst Nederland en hiermee voor alle ondernemers en Stichting AutoFirst Nederland het nodige gemak en inkoopvoordeel kunnen bieden”.

Over AutoFirst
AutoFirst bestaat dit jaar 20 jaar en is een marketinggerichte full service werkplaatsconcept. De formule biedt BOVAG kwaliteit, maar is ook warm, toegankelijk en service gericht. AutoFirst versterkt het ondernemerschap van de bij haar aangesloten garagebedrijven, zonder dat deze hun identiteit verliezen en blinkt uit in het daadwerkelijk uitvoeren van lokale marketing. De technici van AutoFirst garagebedrijven zijn opgeleid om aan elke auto te werken, ook aan EV of PHEV. AutoFirst is een van de snelst groeiende formules met maar liefst 166 zeer tevreden deelnemers (8,7 in BOVAG ROSA), waaronder twee genomineerden voor BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2023.

Over Vinacles
Is opgericht in oktober 2022 en bestaat uit een viertal gerenommeerde organisaties A2SP, Mivar, CarTalk en VDC.
Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw Automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Door middel van de verschillende applicaties en diensten faciliteert Vinacles in de complete optimalisatie van uw bedrijfsproces op één platform.

Meer weten? Neem Contact met ons op.

Voor meer informatie over dit bericht:
AutoFirst Nederland
Rogier Roet
Landelijk Formulemanager
06-26611999
rogier.roet@AutoFirst-nederland.nl

Vinacles
Paul Greijn
Manager Sales & Marketing
06-25124864
paul.greijn@vinacles.nl

Delen

Alles over Vinacles en wat wij bieden

Laten we een afspraak maken.
We drinken graag een kop koffie samen!
Savannahweg 8
3542 AW Utrecht
085-0653770
info@vinacles.com

Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan