Home > Nieuws > Krachten gebundeld: VASS en Vinacles samen voor autobedrijven!

Krachten gebundeld: VASS en Vinacles samen voor autobedrijven!

6 juni 2023

Verenigde Autobedrijven Samen Sterk (afgekort VASS) gaat een samenwerking aan met Vinacles. Deze samenwerking omvat een portfolio aan innovatieve software en data oplossingen voor autobedrijven.

Quote van VASS:
Mirjam van der Rijt, initiatiefneemster van VASS, geeft aan dat de samenwerking ervoor gaat zorgen dat er nog meer kansen liggen binnen VASS voor haar leden om met een totaal leverancier te kunnen werken die een breed scala aan diensten heeft. Persoonlijke benadering, korte lijnen, kwaliteit en innovatie zijn o.a. een vereiste om een samenwerking aan te gaan. Dit alles vinden wij bij Vinacles. Een mooie aanvulling binnen ons platform.

Maarten Slagtveld, CEO bij Vinacles vult aan; “VASS is er voor en door de zelfstandige ondernemers, dit DNA sluit goed aan bij dat van ons en dit werd bevestigd door de gedeelde visie die uit de gesprekken naar voren kwam. Vinacles is als onafhankelijke dienstverlener van software en dataoplossingen al jaren een vaste leverancier van duizenden autobedrijven in Nederland. Met ons uitgebreide dienstenpakket en persoonlijke ondersteuning kunnen we de zelfstandige ondernemers een full-service pakket aanbieden, waarmee zij tijd besparen en hun bedrijfsresultaat kunnen verbeteren.”

Over VASS
VASS is een collectief voor onafhankelijke autobedrijven dat zich onder meer richt op het verbinden van ondernemers en leveranciers. Kwaliteit gaat daarbij hand in hand met de voordelen van het bundelen van onze krachten. Samen krijgen we binnen de branche meer voor elkaar dan ieder voor zich. Binnen het VASS platform staat kennis, voordeel en onze belangen centraal. De VASS app is de centrale verbinder hiervoor waarin alles centraal wordt geregeld.

Over Vinacles
Vinacles is opgericht in oktober 2022 en bestaat uit een vijftal gerenommeerde organisaties A2SP, Mivar, CarTalk, VDC en UCC.

Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw Automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Door middel van de verschillende applicaties en diensten faciliteert Vinacles in de complete optimalisatie van uw bedrijfsproces op één platform. Denk hierbij aan RDW-diensten, Occasionmanager en onderhoudsabonnementen, Voertuigdata, Import- en export en Garagemanagementsystemen, waaronder het bekende Driver en het compleet nieuw ontwikkelde 2Drive cloud platform dat al gekoppeld is aan een ruim 300 grossiers.

Vinacles is ontstaan vanuit de gedachte om de krachten van de verschillende organisaties te bundelen. Dit met als doel een compleet platform aan te bieden binnen de branche. Dit past precies bij de uitgangspunten van VASS.

Voor meer informatie over dit bericht:
Verenigde Autobedrijven Samen Sterk
Chantal Brands
06- 25393610
chantal@vassnederland.nl

Vinacles
Paul Greijn
Manager Sales & Marketing
06-25124864
paul.greijn@vinacles.nl

Delen

Alles over Vinacles en wat wij bieden

Laten we een afspraak maken.
We drinken graag een kop koffie samen!
Savannahweg 8
3542 AW Utrecht
085-0653770
info@vinacles.com

Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan