Home > Nieuws > Team Plan-IT en Team Vinacles stralen samen opnieuw op Automechanika Frankfurt 2023!

Team Plan-IT en Team Vinacles stralen samen opnieuw op Automechanika Frankfurt 2023!

7 september 2022

Na meerdere succesvolle edities in zowel Frankfurt als Birmingham, stonden team Plan-IT International en team Vinacles, voorheen MivarGroup, dit jaar weer gezamenlijk op de Automechanika Frankfurt die van 13 t/m 17 september gehouden werd.

Automechanika Frankfurt is ’s werelds meest toonaangevende vakbeurs voor de automotive industrie. Als geen andere beurs vertegenwoordigt het de volledige waardeketen van de automotive aftermarket.

Leon Wonnink (Sales Manager Plan-IT): “Het mooie en interessante aan deze grootste beurs op aftermarket gebied is, dat het een feest van herkenning is. Met onze gezamenlijke Plan-IT/2Drive stand hadden we weer een goede buur aan WOLK Aftersales Experts. Daarnaast meerdere Nederlandse vertegenwoordigers kunnen spreken op aftersales gebied, maar de grote uitdaging is om op zoek te gaan naar internationale partners. Die hebben we dan ook gesproken op onze stand en kwamen vanuit alle windhoeken. Daarmee zijn de eerste contacten gelegd om Plan-IT internationaal weer uit te breiden naar andere landen, zoals Denemarken, Zweden, Duitsland, Frankrijk en zelfs Canada en Thailand. De follow up is inmiddels gestart en de eerste online presentaties staan gepland. We kijken als team uit naar constructieve samenwerkingen met deze mogelijke partners.”

Rene Smid, de Accountmanager bij Vinacles, deelde zijn indruk van Automechanika Frankfurt 2023: “Dit was een hoogwaardige beurs met boeiende bedrijven. Samen met Plan-IT hebben we een indrukwekkende stand opgezet, waar we demonstraties hebben gegeven en gesprekken hebben gevoerd met tal van bezoekers. Het was opvallend dat niet alleen Nederlandse bezoekers, maar ook internationale gasten vanuit diverse landen, waaronder Duitsland, Italië, Engeland, Polen en Monaco, onze 2Drive-demo met grote interesse hebben bekeken. Bovendien waren er bedrijven die op zoek waren naar gegevens en potentiële samenwerkingsmogelijkheden.

We hebben uiteraard ook andere exposanten bezocht om contacten te leggen, gemeenschappelijke interesses te ontdekken en te onderzoeken of er toekomstige samenwerkingen mogelijk zijn. Over het algemeen was dit een uitstekende beurs, en het was bijzonder plezierig om samen met onze collega’s van Plan-IT op te trekken en samen te werken.”

Wil jij ook een demo van 2Drive? Neem dan contact met ons op en we laten je graag zien wat 2Drive te bieden heeft.

2Drive en Plan-IT

Het totaal vernieuwde 2Drive is een volledige cloudbased oplossing, die de nieuwe standaard zet in de markt voor Garagemanagementsystemen.

Gebaseerd op de nieuwste technieken en klaar voor de volledige digitale receptie en werkplaats. 2Drive is modulair opgebouwd en daardoor geschikt voor de hele mobiliteitsbranche. Door de modulaire opbouw is de applicatie zeer flexibel en eenvoudig uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Voor een optimale ondersteuning van de werkplaatsplanning is gekozen voor een naadloze integratie met het nieuw ontwikkelde Plan-IT Werkplaats Web. Volledig cloudbased, modern in functionaliteit en look & feel.

2024
“Nadat we succesvolle initiële contacten hebben gelegd met potentiële partners uit verschillende landen, hebben we besloten om volgend jaar opnieuw deel te nemen aan Automechanika in Birmingham.”

Delen

Alles over Vinacles en wat wij bieden

Laten we een afspraak maken.
We drinken graag een kop koffie samen!
Savannahweg 8
3542 AW Utrecht
085-0653770
info@vinacles.com

Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan