Home > Diensten > Werkplaats > 2Drive

2Drive

2Drive full service garage management oplossing voor het garagebedrijf van Vinacles, zowel voor verkoop als voor aftersales.

2Drive werkplaats
In het basispakket zijn altijd de volgende modules standaard inbegrepen: aftersales, voertuigmanagement, relatiemanagement, magazijn, financiële export mogelijkheid, APK-service en een reminderservice. Naast dit basispakket kunnen gebruikers additionele modules / functies afnemen.

2Drive showroom
In het basispakket zijn altijd de volgende modules standaard inbegrepen: sales, voertuigmanagement, relatiemanagement, magazijn, financiële export mogelijkheid, APK-service en een reminderservice. Naast dit basispakket kunnen gebruikers additionele modules / functies afnemen.

Aftersales
Om in 2Drive werkorders en werkplaatsoffertes te maken, gebruikt men de module aftersales. Met deze module is de status van de werkorder eenvoudig vindbaar en de voortgang van het werkproces direct inzichtelijk.

Sales
Voor het in- en verkopen van voertuigen is de module sales een perfecte uitkomst. De module is zo opgebouwd dat de processtappen elkaar logisch opvolgen. Daarnaast koppelt deze module direct de juiste relatie bij het bijbehorende voertuig. Zo blijft de actuele voorraad continue up to date, en zijn de statussen van de voertuigen direct inzichtelijk op alle vestigingen.

Relatiemanagement
Met deze functie beheren gebruikers al hun relaties, klanten en leveranciers. Denk hierbij naast de NAW-gegevens aan de factuurhistorie en een overzicht van de voertuigen die gekoppeld zijn aan de relaties.

Voertuigmanagement
Deze functionaliteit biedt de gebruiker de mogelijkheid zowel personenauto’s als trucks te registeren, ieder onder een eigen menu. Bedrijven met een gescheiden werkplaats kunnen op deze manier kiezen welke voertuigcategorie (bijvoorbeeld auto’s en trucks) zichtbaar moet zijn.

Magazijn
Met de module Magazijn kunnen onderdelen eenvoudig worden besteld. De voorraad wordt automatisch bijgewerkt en dit verschijnt direct op de werkorder. Om het bestellen van onderdelen voor een werkorder zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we in 2Drive nu al meer dan 50 grossiers gekoppeld.

Boekhouding
2Drive heeft een naadloze integratie met Minox, waarbij realtime transacties worden uitgewisseld. Een koppeling met Snelstart behoort daarnaast ook tot de mogelijkheden. Een exportfunctie is standaard aanwezig zodat alle transacties ook geïmporteerd kunnen worden in andere financiële software.

APK
2Drive biedt haar gebruikers de mogelijkheid om via hun eigen RDW serviceprovider APK’s af te melden. De APK-rapporten worden automatisch bij de voertuigkaart opgeslagen.

Reminderservice
Vanuit 2Drive kan een aantal standaard reminders verstuurd worden naar relaties:

• APK keuringsdata
• Afspraakbevestigingen
• Afspraakherinneringen

Optioneel kunt kiezen voor een zeer uitgebreid pakket aan CRM-functionaliteiten via de optionele MyMarketingManager module.

Planning
De planmodule van Plan-IT is een optionele module binnen 2Drive. Hiermee kunt u eenvoudig en overzichtelijk plannen. Tijdens het plannen wordt er rekening gehouden met de beschikbaarheid van de monteurs en hun competenties (denk aan APK-certificaten e.d.).

Klok
De optionele module Klok heeft binnen 2Drive meerdere functies; papierloos werken, werkorders geheel online, overzichtelijke dagplanner, en een aanwezigheids- en tijdsregistratie.

Chatten monteurs & receptie
2Drive biedt standaard de mogelijkheid voor uw monteurs om te chatten met de receptie. Hiermee kan de communicatie tussen uw monteurs en werkplaatsreceptie geoptimaliseerd worden.

De voordelen van 2Drive:
• Alleen een internetverbinding nodig (volledig online).
• Geen hoge investering in hardware nodig; alleen devices (geen server).
• Multifiliaal
• Meertalig
• Eenvoudige communicatie tussen monteurs en werkplaats receptie
• Gemakkelijk bestellen van onderdelen vanuit de werkorder
• Gekoppeld aan meer dan 300 grossiersvestigingen
• Één platform voor uw al uw bedrijfsprocessen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over 2Drive?

Neem contact met ons op via één van onze adviseurs via 085-0653770 of per e-mail 2drive@vinacles.com

Contact
Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan