Home > Diensten > Showroom > Autocheck rapport

Autocheck rapport

Doe de kentekencheck
Heeft u al kentekenkennis over uw volgende auto? Doe dan eerst de Kentekencheck. Voer het kenteken in en bekijk direct uitgebreide voertuigspecificaties, APK- en eigenaren historie, dagwaarde, juridische staat, controle kilometerstand en nog meer welke wij in samenwerking met Autoweek hebben samengesteld.

Heb jij al kentekenkennis over je volgende auto?
Doe dan altijd eerst de Kentekencheck en krijg direct kentekenkennis. Met de Kentekencheck is het mogelijk om op alle voertuigen in Nederland een kentekencheck uit te voeren. Dit geldt voor brommers, bedrijfswagens, auto’s, motoren en campers. Nederland kent een uniek kentekenregistratiesysteem. Zolang een voertuig in Nederland verblijft, behoudt hij hetzelfde kenteken. Daardoor kunt u op basis van dit kenteken veel gegevens opvragen. Daarnaast kunt u op basis van een kenteken ook veel historische gegevens vinden. In de Kentekencheck combineren we de data van het kentekenregister met onze eigen voertuigdata om een zo volledig mogelijk overzicht te maken.

Welke informatie kan ik uit een kenteken halen?
Een kenteken is unieke combinatie van letters en cijfers die gebruikt wordt om een auto (of ander voertuig) te identificeren. Deze code bestaat in Nederland uit een reeks van zes cijfers en letters die samen het kenmerk van de auto in kwestie vormen. Met de Kentekencheck kunt u alle openbare RDW gegevens gratis opvragen.

Welke inzichten krijgt u met de Kentekencheck?
Met de Kentekencheck krijgt u waardevolle informatie over de status van het voertuig. Dit kan u helpen om de juiste beslissing te nemen bij bijvoorbeeld het aanschaffen van een volgende auto. Dit geeft zekerheid bij de aankoop en zo voorkomt u onnodige verrassingen. U kunt zo voorkomen dat u een auto aanschaft die schade heeft gehad, die betrokken is geweest bij diefstal of die een teruggedraaide kilometerstand heeft.

Welke informatie zit in het Kentekenrapport?

 • Alle specificaties van het voertuig(bijvoorbeeld motorinhoud, max trekkracht, vermogen, verbruik of maximaal aanhangergewicht enz.)
 • APK historie (alle apk-keuringen inclusief afkeurpunten)
 • Eigenaren historie (hoeveel eigenaren heeft het voertuig gehad?)
 • Waardebepaling (Indicata): beschikbaar voor alle personenauto’s tot 25 jaar en auto’s op grijs kenteken.
 • Kostenberekening: beschikbaar voor alle personenauto’s tot 10 jaar. Niet beschikbaar voor auto’s ouder dan 10 jaar en auto’s op grijs kenteken.
 • Occasion aanbieding (indien het voertuig staat geadverteerd op nl/occasions): vraagprijs (incl. BTW), kilometerstand, soort aanbieder en plaats aanbieder.
 • Juridische staat (is de auto gestolen?)
 • Historische WOK-melding(heeft de auto schade gehad?)
 • Huidige waarde en de cataloguswaarde
 • Kilometerstand controle(is de huidige kilometerstand correct?)
 • AutoWeek testverslagen van het betreffende voertuig
 • En nog veel meer

Wat heeft het Kentekenrapport voor meerwaarde?
Het uitgebreide Kentekenrapport geeft nog meer informatie dan bij de gratis kentekencheck. Geen enkele andere aanbieder geeft zoveel uitgebreide voertuiginformatie. Dit komt o.a. door onze eigen voertuigdata (met o.a. gegevens over de motor, afmetingen, gewichten, bandenmaten, opties etc.). Vergeleken met de gratis Kentekencheck, geeft het Kentekenrapport apk- en eigenaren-historie, controle van de kilometerstand, waardebepaling én AutoWeek testverslagen. Voor maar € 4,95 krijgt u een uitvoerig rapport. Het Kentekenrapport wordt in PDF per e-mail verzonden.

Deze dienst is in samenwerking met AutoWeek

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de Vinacles dienst overzicht bedrijfsvoorraad?

Neem contact met ons op via één van onze adviseurs via 085-0653770 of per e-mail autocheck@vinacles.com

Contact
Car Service Plan
Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan