Home > Diensten > Import & Export

Import & Export

Voor de import en export van voertuigen biedt Vinacles een applicatie aan in de vorm van de RegistratieXpert die u volledig ontzorgt op het gebied van alle processen.

Door middel van haar applicatie RegistratieXpert faciliteert Vinacles in de optimalisatie van uw interne bedrijfsproces. Het registreren van voertuigen is zeer eenvoudig, snel en ieder voertuig wordt voorzien van een uitgebreid Elektronisch Voertuig Dossier. Met behulp van het Elektronisch Voertuig Dossier kunt u de Belastingdienst en de RDW aantonen dat u een voertuig conform wet- en regelgeving heeft geregistreerd.

De wet- en regelgeving rondom het registreren van voertuigen is onderhevig aan verandering en de naleving is strenger geworden. Vinacles en Voertuig documentatie Centrum werken al geruime tijd rechtstreeks samen met diverse overheden binnen Europa om te zorgen dat haar processen volledig aansluiten op de geldende wet- en regelgeving. Hierdoor is de continuïteit in onze processen geborgd. Automotive Facility Center te Weeze (Duitsland) is geheel ingericht op de laatste veranderingen in het toezien op wet- en regelgeving en faciliteert zij vanaf deze locatie de export en import van voertuigen tegen de kortst mogelijke doorlooptijd.

Over ons
Wij staan
voor u klaar

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Cover
Vul uw gegevens in, dan sturen we u de download van de 2Drive brochure toe.
X
2Drive
Vraag de brochure aan