Home > Support > Cartalk data
Support

Cartalk data

Welkom bij de supportdiensten van Vinacles voor Cartalk data! Ons Team staat altijd klaar om u te helpen bij al uw vragen en uitdagingen met betrekking tot Cartalk data. Of u nu hulp nodig heeft bij commerciële voertuiginformatie of technische voertuiggegevens, wij zijn hier om u te ondersteunen. Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact op met ons supportteam. Samen zorgen we voor een snelle en soepele oplossing.

 

Veelgestelde vragen


Cartalk data

CarTalk data wordt meestal geleverd via REST/Json. Zijn er ook andere leveringsvormen mogelijk?

Naast de levering via webservices op basis van Json, kunnen we ook leveren in XML of CSV. Uiteraard stemmen we graag met u af wat voor u de meest geschikte leveringsvorm is.

Is alleen RDW geregistreerde voertuigdata beschikbaar?

Cartalk Data kan naast de bekende RDW voertuigdata ook bestaan uit andere data. Hierbij kunt u denken aan commerciële voertuigdata, zoals prijs, commerciële benamingen, opties, maar ook gedetailleerde specificties. Ook onderhoudsgegevens, zoals flatratetijden en onderhoudsschema’s kunnen worden geleverd. Of denk aan waardebepalingen van heden, maar ook in de toekomst.
We werken hierbij nauw samen met gerenommeerde partners, zodat u altijd over de beste oplossing kunt beschikken.

Met wat voor levertijd moeten we rekening houden?

Dit hangt af van de mate van complexiteit van de voor u te leveren oplossing. In veel gevallen zijn we echter in staat om de door u gewenste oplossing binnen 10 werkdagen te realiseren. Wij ontwikkelen dan eerst een testversie en na acceptatie kunnen we deze al heel snel naar productie brengen.

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze Cartalk voertuiginformatie via Vinacles? Neem contact met ons op via 085-0653770 of per e-mail cartalkdata@vinacles.com

Contact
2Drive